Een project van

Berckelbosch heet makelaar Natasja welkom


Bij van Santvoort Makelaars vindt er voor de inzet bij Berckelbosch een wisseling plaats. Makelaar Sarah geeft namelijk het stokje over aan Natasja. Wij hebben beide dames daarom wat vragen voorgelegd. Waarom gaat Sarah weg? En wat gaat ze het meest missen? Natasja willen we natuurlijk wat beter leren kennen... Lees hieronder het vragengesprek.

Dag Sarah
-  Hoe lang ben je al bij Berkelbosch betrokken en hoe is dit tot stand gekomen?
Van Santvoort Makelaars heeft in 2017 meegedaan aan een tender om de nieuwe makelaar van Berckelbosch te worden en gelukkig met succes! Op 5 juni 2018 heb ik de eerste overeenkomst getekend met kopers van het deelplan 5A. Inmiddels zijn we een dikke 150 overeenkomsten verder. 

- Wat vind je het allerleukste van je vak?
De blije gezichten als er een handtekening wordt gezet onder de overeenkomst, ik krijg daar nog altijd een kick van. Daarnaast vind ik het ook super om tijdens bijeenkomsten alle kopers bij elkaar te zien, dan komt in mijn ogen het project echt tot leven. Ook vind ik het leuk om langs gerealiseerde projecten te rijden  waar ik een bijdrage aan heb geleverd. Ik krijg daarvan altijd een gevoel van gepaste trots.

- Je gaat helaas Berckelbosch en van Santvoort verlaten. Wat ga je nu doen en waarom maak je die keuze?
Ik heb er voor gekozen om ook als ontwikkelaar aan de slag te gaan. Ik heb altijd de interesse gehad in zorgvastgoed en senioren. In mijn nieuwe uitdaging ligt daar de focus op.

- Wat ga je missen aan het werk en/of aan Berckelbosch? We zien je toch nog wel eens terug?
Vooral het contact met klanten. Ik heb daar altijd positieve energie uit kunnen halen. Ik zal mijn gezicht zeker nog een keer laten zien! Ook ik ben benieuwd hoe de bouw verloopt van de deelplannen die ik heb verkocht. Daarnaast vond ik het altijd leuk om start bouwvieringen bij te wonen. Daar zul je me dus nog zeker een keer gaan treffen!

- Wat wil je toekomstige kopers nog meegeven?
Geniet van de bouwperiode maar ook van het moment dat je de sleutel ontvangt! Ik hoop dat iedereen er een thuis van kan maken en er mooie momenten gaat beleven. Geniet ervan!

Welkom Natasja (foto)
- Stel jezelf eens voor, wie ben je- wat doe je- en doe je ook leuke dingen buiten het makelen om?
Mijn naam is Natasja Vissers, 33 jaar en ik ben sinds 2005 werkzaam in de makelaardij. In de tussenliggende jaren ben ik weleens geswitcht van makelaarskantoor en heb ik mijzelf verder ontwikkeld tot makelaar in de bestaande bouw. 2 jaar geleden ben ik voor mijn vriend verhuisd naar Brabant en ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan als nieuwbouwmakelaar in Eindhoven. Naast het werk ben ik veel in de natuur te vinden met mijn hond en de vrije uurtjes spendeer ik graag op terrasjes en aan uiteten met vrienden en familie.

- En waarom vind je makelen zo leuk?
Ik vind makelen leuk omdat ik altijd al geïnteresseerd ben in de bouw en de huizenmarkt. Aspirant kopers kunnen enthousiasmeren en de vertrouwensband die je hebt met verkopers en kopers is fijn. Tijdens het werk krijg je meestal te maken met enthousiaste opdrachtgevers en kandidaten, maar soms zit er ook een minder leuke reden achter aan waarom mensen het huis (moeten) verkopen of waarom mensen opzoek zijn naar andere een woning. Denk hierbij aan overlijden, scheidingen of financiële redenen. Dit maakt het werk elke echt dag afwisselend. Ik vind het fijn dat ik mensen kan begeleiden met dit soort belangrijke beslissingen in hun leven.

- Hoe vind je het om het stokje over te nemen van Sarah als nieuwe makelaar voor Berckelbosch?
Allereerst natuurlijk ontzettend jammer dat Sarah ons gaat verlaten voor een nieuwe uitdaging. Maar daarin wens ik haar heel veel plezier en succes. Ik ben naast Sarah altijd in de zijlijn betrokken geweest met het project Berckelbosch. Om dit plan nu volledig op mij te kunnen nemen vind ik erg leuk.

- Wat vind jij zo bijzonder aan Berckelbosch, waarom vind jij het leuk om aanstaande nieuwe bewoners te adviseren om juist in Berckelbosch te gaan wonen?
Ik houd persoonlijk heel erg van de jaren ’30 stijl. Dat vind je hier in de wijk Berckelbosch terug geheel in nieuw en modern jasje. Het is een fijne en sfeervolle wijk voor jong en oud. Hier vind je de sfeer van toentertijd, maar met alle luxe en comfort van nu. Ook wordt er in de wijk rekening gehouden met veel groen, de supermarkt ligt om de hoek en je bent binnen no time midden in de stad. Wat wil je nog meer?

- Wat kunnen we van jou verwachten?
Wat de (aspirant) kopers van mij kunnen verwachten is altijd goede zin en ik kom mijn afspraken na.

Bedankt Sarah en veel succes voor Natasja. Tot ziens in Berckelbosch!

 


 


Deel dit artikel:

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken