Een project van

Kom je ook naar de nieuwbouwmarkt?


Op vrijdag 2 juni organiseert Van Santvoort Makelaars tussen 15:00-18:00 een nieuwbouwmarkt op het kantoor aan de Torenallee 65 in Eindhoven. Hier worden alle nieuwbouwprojecten van Eindhoven en omgeving gepresenteerd.  

Op vrijdag 2 juni organiseert Van Santvoort Makelaars tussen 15:00-18:00 een nieuwbouwmarkt op het kantoor aan de Torenallee 65 in Eindhoven. Tijdens het evenement zal er informatie beschikbaar zijn over diverse nieuwbouwprojecten in de omgeving. Bovendien kunnen we je informeren over de stappen die genomen worden bij het aankopen van een nieuwbouwwoning. De financiële adviseurs van Intersant zijn ook aanwezig, zodat je snel weet of jouw nieuwbouw(droom)woning financieel haalbaar voor jou is. En door de lage energielasten van nieuwebouw - is er vaak meer mogelijk dan je denkt!

Ook het nieuwbouwproject Berckelbosch Haydn wordt uitgelicht. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar en nu kopen betekent volgend jaar wonen. De bouw is namelijk al gestart! Wij informeren je tijdens de nieuwbouwmarkt graag over de mogelijkheden.

Laat je inspireren en informeren tijdens de nieuwbouwmarkt. Zien we jou vrijdag?

🏢 Van Santvoort Makelaars Eindhoven
📍  Torenallee 65 Eindhoven (Strijp- S)
🗓️ Vrijdag 2 juni 2023
🕐 Van 15:00 tot 18:00 uur (vrije inloop)


Deel dit artikel:

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken