Een project van

Onweerstaanbaar

Midden in de stad, maar omringd door groen en omarmt door rust. Als je bestaande bewoners spreekt zullen zij beamen dat de charme van deze jaren dertig wijk onweerstaanbaar is. Stijlvol, gezellig, duurzaam en echt alle ruimte om heerlijk in de luwte van de (binnen)stad te wonen, te leven en misschien ook wel (thuis)  te werken.  

Met de (binnen)stad op steenworp afstand kom je in Berckelbosch op een unieke plekin Eindhoven te wonen. Op je fiets ben je in nog geen tien minuten in het centrum, en in minder dan in vijf autominuutjes ben je overal waar je wilt zijn; op de Markt, in het Parktheater, het NS-station, of - als je zin hebt om even heerlijk luxe te winkelen - De Bijenkorf. Door de gunstige ligging ben je overigens net zo snel Eindhoven uit, als in. 

DE TOELOOP - ALLE VOORZIENINGEN 'OM DE HOEK'
De Toeloop is er voor al je dagelijkse boodschappen of benodigdheden. In basis een buurtwinkelcentrum met onder meer een supermarkt en een drogist. Met aan de overkant het SPIL-centrum voor onderwijs, sport en vrije tijd. Maar ook basisschool De Bosch Akker, het Korein Kinderplein en PeuterPlaza hebben hier onderdak gevonden. Net zoals het consultatiebureau van ZuidZorg, sportzaal De Karpen en de jongerenontmoetingsruimte van Welzijn Eindhoven.  

ZORG
Gezondheidscentrum SGE De Akkers heeft alle benodigde eerstelijns zorg in huis: van fysiotherapie tot apotheek en van huisarts tot podotherapeut. Maar ook een psycholoog en diëtist ontbreken niet. En stel dat... dan zijn ook het Máxima Medisch Centrum en Catharina Ziekenhuis dichtbij.

BERCKELBOSCH GEEFT JE ENERGIE
Je voelt je fitter en energieker als je lekker actief bent geweest. je slaapt bovendien ook nog eens beter. Door regelmatig tijd te maken om te bewegen blijft je gewicht op peil, daalt Je bloeddruk en verbetert je cholesterol. klinkt gezond en duurzaam. toch?  Iets meer dan de helft van alle Nederlanders sport wekelijks. In Berckelbosch ligt dat allemaal net ietsje anders. Samen met de gemeente Eindhoven hebben we ingezet op de integratie van sport en spel. Wat betekent dat er alle ruimte is voor sportverenigingen, waaronder tennis, voetbal, maar ook zwemmen en roeien. Door de vele autoluwe of zelfs autovrije zones is het bovendien mogelijk voor kinderen om heerlijk ouderwets op straat te spelen. En met de Collse Watermolen, het Eindhovens kanaal en de Urkhovense Zeggen, zijn er ook heerlijke paden om te fietsen, wandelen of hardlopen. We leggen je in Berckelbosch echt geen strobreed in de weg om met plezier te kunnen sporten en bewegen. Alles voor jouw persoonlijke welzijn. Ook dat is Berckelbosch.

Omgeving

Alleen al om de bijzondere ligging wil je in Berckelbosch wonen: pal aan de groene zone rond het kanaal, terwijl je binnen tien fietsminuten in hartje stad staat en binnen tien autominuten op de snelweg bent. Op een steenworp afstand ligt natuurgebied de Urkhovense Zeggen, met de kleine Dommel en de befaamde Collse Watermolen die Van Gogh ooit schilderde.

 

Omgevingstabel

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken