Een project van

Update diverse deelplannen


De diverse deelplannen in Berckelbosch gaan goed! Er zijn nog enkele woningen beschikbaar en ook start bouw staat al voor twee deelplannen gepland.

Strauss
Momenteel wordt er druk gewerkt aan de bouwvoorbereidingen van het prachtige deelplan Strauss. Er is nog slechts één woning beschikbaar. Dit is bouwnummer 10, een Stadse 2-kapper XL. De bouwvergunning van deelplan Strauss is onherroepelijk  en we starten daarom in maart dit jaar met de realisatie. Dat betekent dat u in het voorjaar van volgend jaar al uw nieuwe woning in Berckelbosch kunt betrekken!

Chopin
Tegelijkertijd zijn we druk bezig met de bouwvoorbereidingen van het deelplan Chopin. Hiervan zijn op dit moment nog 2 woningen te koop. Dit zijn twee Dwarse Boerderijvilla’s (bouwnummer 18 en 19). Berckelbosch Chopin kenmerkt zicht door een privé oprijlaan per blokje van 4 woningen, waardoor de woningen én de parkeerplaatsen met garage, toegankelijk zijn. Ook dit deelplan gaan we dit voorjaar starten met de realisatie. Nu kopen betekent dat u voorjaar volgend jaar al de sleutel van uw nieuwe woning ontvangt. 

Choping Les Deux
We hebben een succesvolle inschrijving gehad voor het project Chopin Les Deux! De eerste woningen zijn inmiddels dan ook verkocht. Het overgrote deel van de woningen staat onder optie maar gelukkig zijn er nog een aantal tweekappers beschikbaar. Dit zijn Stadse 2-kappers en Stadse 2-kapper XL. Bekijk de actuele verkoopstand en alle details van de vrije woningen hier. 

 


Deel dit artikel:

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken