Een project van

Start verkoop deelplan 6A


Aan de rand van het Eindhovense stadscentrum ligt he?t nieuwe tuindorp Berckelbosch. Deze wijk met architectonisch hoogwaardige koopwoningen in jaren dertig stijl wordt uitgebreid met deelplan 6A, waarvan de online verkoop start is gestart op 3 april. De woningen worden gasloos gebouwd en staan in volwassen groen. Mede dankzij die fijne ligging is het stads wonen met een dorps karakter in Berckelbosch. Berckelbosch, de stad binnen handbereik.

De 23 rijwoningen en 14 hoekwoningen (130 tot 180 m2 woonoppervlak) variëren van karakteristieke woningen tot echte blikvangers. Alle woningen hebben een riante woonkamer en de mogelijkheid voor 3 tot 6 ruime slaapkamers. De badkamer en keuken zijn van alle gemakken voorzien. Het plan kent fraaie hoekwoningen, erkers en andere jaren dertig stijlelementen wat zorgt voor een stijlvol totaalplaatje met alle comfort van nu.

De heerlijke tuinen zijn zowel op het oosten als op het westen georiënteerd. De woningen hebben allemaal een privé parkeerplaats in het binnenterrein gelegen tussen de woningen. Een enkele woning parkeert op eigen terrein waardoor het toevoegen van een carport of een garage tot de mogelijkheden behoort.

Alle woningen krijgen een individuele warmtepompinstallatie, een warmte-terugwinsysteem, vloerverwarming en vloerkoeling en zeer goede isolatie. Ze worden bovendien gasloos gebouwd, zo krijgen vernieuwbare energiebronnen de ruimte. Er is maar weinig energie nodig om de woning te verwarmen of te koelen; dat beperkt de CO2-uitstoot en spaart het milieu. Dankzij het complete duurzame pakket hebben alle woningen een zeer laag EnergiePrestatieCoëfficiënt van 0,26, maar zijn ook met een EnergiePrestatieCoëfficiët van 0 verkrijgbaar. Naast dat deze maatregelen zeer duurzaam zijn, leveren ze ook veel wooncomfort. De woningen zijn verkrijgbaar tussen de € 319.000 en € 414.500; bekijk de prijslijst voor woningtypes.

Vanaf 3 april zal alle informatie van de woningen te vinden zijn op www.berckelbosch.nl. Daarnaast is het uiteraard mogelijk informatie in te winnen bij de makelaar. Van 3 tot en met 16 april kunnen geïnteresseerden zich inschrijven voor de woningen via www.berckelbosch.nl. Naar verwachting zal de bouw nog dit jaar starten.

Meer weten? www.berckelbosch.nl
De verkoop is in handen van, van Santvoort makelaars, te Eindhoven, +31 (0)40 269 2530, nieuwbouw@eindhoven.vansantvoort.nl


Deel dit artikel:

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken