Een project van

OMGEVING

Alleen al om de bijzondere ligging wil je in Berckelbosch wonen: pal aan de groene zone rond het kanaal, terwijl je binnen tien fietsminuten in hartje stad staat, en binnen tien autominuten op de snelweg bent. Op een steenworp afstand ligt natuurgebied de Urkhovense Zeggen, met de kleine Dommel en de befaamde Collse Watermolen die Van Gogh ooit schilderde.

VOORZIENINGEN

Voorzieningencentrum de Toeloop
Hier vind je het buurtwinkelcentrum met onder meer een supermarkt en een drogist. Aan de overkant zijn Spelen, Integreren en Leren geïntegreerd in het SPIL-centrum voor onderwijs, sport en vrije tijd: basisschool De BoschAkker, kinderdagverblijf Korein Kinderplein, peuterspeelzaal PeuterPlaza, het consultatiebureau van ZuidZorg, sportzaal De Karpen, jongerenontmoetingsruimte van Welzijn Eindhoven en de buurtontmoetingsruimte.

Zorg
Gezondheidscentrum SGE De Akkers heeft alle benodigde eerstelijns zorg in huis: fysiotherapeut, apotheek, huisarts, prikpost, podotherapeut, psycholoog en diëtist. Ook WIJEindhoven is er gevestigd. Máxima Medisch Centrum en het Catharina Ziekenhuis liggen op een minuut of tien met de auto.

Sport
Voetbalclub RKVV Tongelre, bestaat al sinds 1920 en heeft diverse jeugd- en seniorenteams. Ook PSV Tongelre Fit / PSV Foundation ligt in de omgeving. Tennisvereniging De Doornakkers in de wijk heeft zo’n 500 leden en staat bekend als een gezellige en sportieve club. Wandelen, joggen, fietsen, mountainbiken, roeien; het kan allemaal direct in de buurt en het groen rondom. Langs het Eindhovensch Kanaal bijvoorbeeld lopen fijne groene routes.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken