Een project van

T'Hof Haydn

Een symfonie van woongenot

Met Haydn gaan we een nieuwe fase in. Ontdek een nieuwe symfonie en omarm de intimiteit van Berckelbosch.

Zonder enig voorbehoud durven wij te stellen dat we met Haydn in Berckelbosch een nieuwe weg zijn ingeslagen. Een weg die vorm en inhoud krijgt, zoals je die in Eindhoven niet vaak tegenkomt. Fase 11 hebben we dan ook liefdevol omgedoopt tot 't Hof van Haydn. Een fase waarmee we wonen de intimiteit geven die deze hoek bijzonder maakt. Met alle rust die daarbij hoort. En uiteraard prachtige jaren '30 architectuur die voor een allitererende allure zorgt waar iedereen zich al snel thuis zal voelen.

Ontdek jouw plek in Haydn. Ontdek nieuwe woonvormen met de allure van de jaren dertig. Passend bij jouw levensstijl en -fase. Welkom in Berckelbosch.

Ontdek 't Hof van Hayn - Een symphonie van woongenot

Zoals elke vogel zingt zoals die gebekt is, geldt dat ook voor onze componisten. Het symfonische ritme van Haydn inspireerde tot een perfect harmonisch geheel. Groen, bijna volledig autoluw, met alle ruimte om te wonen en te leven.

We maken je dan ook graag 'het hof' en nodigen je uit voor een jaloersmakende eerste kennismaking met Haydn. En hoewel we opnieuw enige afstand moeten bewaren van elkaar, helpen wij je graag in deze oriënterende fase met onder andere een gratis interieur advies en inspirerende woorden van de Eindhovens voormalig stadsdichter Merel Morre. Woorden die je straks terugvindt op bijzondere bankjes en misschien zelfs je eigen gevel... 

Natuurlijk is de schoonheid van architectuur belangrijk voor je gevoel van thuis. Er is echter nog veel in en om Berckelbosch dat essentieel is voor jouw welzijn.


Een symfonie van woongenot die al je zintuigen prikkelt en verleidt. De stad dichterbij.

Ontdek hoe mooi wonen kan zijn. In Berckelbosch laten we de jaren dertig herleven met alle allure en comfort van nu.

Hoewel Berckelbosch nog volop in ontwikkeling is, is een groot deel van deze wijk al klaar. Je kunt dan ook met je eigen ogen zien hoe volwassen de wijk ondertussen is, maar ook hoe het 'voelt'. Je zult je verbazen over het volwassen groen, de ruim opgezette straten, de mooie hagen en vele speelvelden, -ruimtes, -tuinen voor kinderen, sportvelden en voorzieningen.

We kunnen je beloven dat 't Hof van Haydn alles krijgt wat je ziet - én meer. De ongekende grote groene zones en velden die we samen creëren geven jou en jouw toekomstige buurtbewoners straks alle ruimte om elkaar te ontmoeten. Met onder andere jeux de boules velden en heerlijke zithoeken. Als Haydn klaar is, zal deze plek niet als nieuw, maar juist als heel vertrouwd aanvoelen. Volledig in de stijl van de jaren dertig, maar met het hedendaags wooncomfort van nu. 

Wil je meer weten over Haydn, dan volstaat een eenvoudig mailtje of telefoontje aan de makelaar. Zij staan je graag te woord. En - als je dat nog niet bent - vergeet je vooral niet te registreren en/of in te schrijven.

 

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken