Een project van

Interesse?

Neem contact met mij op

Nog enkele woningen beschikbaar


BERCKELBOSCH

WIL JE DAAR WONEN? NU IN DE VERKOOP HAYDN.

Aan de rand van het Eindhovense stadscentrum ligt hét nieuwe tuindorp Berckelbosch. De architectonisch hoogwaardige koopwoningen in jaren dertig stijl zijn gasloos gebouwd en staan in volwassen groen. Mede dankzij die fijne ligging is het stads wonen met een dorps karakter in Berckelbosch.

Ballast Nedam Development ontwikkelde de nieuwe stadswijk, na goed naar de woonwensen van de toekomstige Berkelboschenaren te hebben geluisterd. De stijl van de koopwoningen is actueel met een klassieke twist. Je woont er met het comfort van de 21e eeuw, terwijl de architectuur subtiel verwijst naar de jaren 30. De woningen zelf zijn eveneens van een gewild type en verschillende formaten: voor gezinnen, met tuin en bovendien energieneutraal of Nul Op de Meter.

Omgeving

Alleen al om de bijzondere ligging wil je in Berckelbosch wonen: pal aan de groene zone rond het kanaal, terwijl je binnen tien fietsminuten in hartje stad staat, en binnen tien autominuten op de snelweg bent. Op een steenworp afstand ligt natuurgebied de Urkhovense Zeggen, met de kleine Dommel en de befaamde Collse Watermolen die Van Gogh ooit schilderde.


Meer informatie

Deelgebieden

Berckelbosch Eindhoven

Eindhoven - Berckelbosch - Haydn

Aanbod 64 woningen
Prijs van € 439.000,- tot € 765.000,-
meer informatie

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken